230269.jpg

Satoi se lumi maahan asti meilläkin. Eilen illalla käytin vielä myöhään koiria ulkona ja tuli ihan sellainen tunne, että pian alkaa satamaan lunta. Ja niinhän se olikin, aamulla maa oli valkeana.

Nerolle lumi ei ollut mikään uusi kokemus, mutta Vinkalle ensimmäinen kosketus tuohon kylmään ja märkään asiaan. Tosin eipä se menoa haitannut, eikä sitä lunta juuri joutanut edes ihmetellä. Muutamaan otteeseen piti maistella, mutta kun ei tuntunut mitenkään ruokaiselta, niin jäi maistelukin.

 

230268.jpg

Iltapäivällä pakattiin koko pesue autoon ja ajeltiin vähän kauemmas kotipihasta ja tutuista ympyröistä, mentiin metsän ihmeitä katselemaan ja kuten koirat näyttivät pääasiassa tekevän - haistelemaan.

Vinka jaksoi hienosti kulkea porukan mukana, tassujakaan ei paleltanut vaikka tehtiin ihan kunnon metsälenkki.

 

230270.jpg

Kotona sitten lenkin päälle syötiin kunnolla, molemmille koirille ruoka maittoi. Sen päälle panivat koirat vieretysten maata ja nukkuivat raatoina pitkän tovin. Yllä oleva kuva ei ole kyseisestä "raatona makaamisesta", mutta laitoin nyt tuohon aiheeseen sopivan kuvan, levätään sitä siinäkin, vieretysten, kuten nämä kaverukset ovat nyt alkaneet tehdä.