...eikä vika tosiaankaan ole koirassa, Vinkassa siis. Me ei juuri olla hihnaa käyttäen lenkkeilty pitkiin aikoihin. Tuossa pistin nyt sitten Vinkalle pannan kaulaan ja kiinnitin hihnan, ajattelin, että käydään ulkoilemassa pikku lenkki. Eihän siitä mitään tullut. Neiti pisti jarrut päälle jo heti omassa pihassa ja oli kuin toteemi, mihinkään ei liikkunut. Ei auttanut maanittelut, ei kutsumiset, ei iloinen innostava äänensävy, neiti vain katsoi järkyttyneenä "Mitä te olette mun kaulaan laittaneet!?"

Irrotin sitten hihnan ja Vinka sai samantien jalat alleen, niin mennä kipitettiin eteenpäin kuin ei mitään. Onpa se hihnassa olo ahdistavaa. Nyt pitää ottaa kunnon sulkeisia asian tiimoilta, eihän tuon kanssa voi mennä ihmisten ilmoille, jos se ei hievahdakaan hihnassa ollessaan, ei sitä enää kantaakaan jaksa! Ja irti ei uskalla pitää missään kovin ruuhkaisessa paikassa, vahinkoja voi sattua.

Se vain on ollut niin helppoa kuljetella Vinkaa irrallaan ja eikös pientä pentua saa lainkin mukaan kuljettaa irrallaan? Että ei tässä nyt hirveitä rikollisia olla ;) Nero on yleensä hihnassa ja Vinka kulkee irti siinä mukana. Helppoa ja kätevää, ei ole sotkuun meneviä hihnoja. Haaveissa on kyllä joskus kaksi hienosti hihnassa kulkevaa hulmuava turkkista collieta. Ehh heh...tekemistä vielä tuon ensimmäisenkin kanssa ja pitkä matka tämän toisen kanssa varsinkin. Noh, jos nyt edes ensi alkuun jollakin tapaa saisi kahta kuljeteltua yhdessä, tyyli vapaa :D