259268.jpg

Eilen oltiin pulkkamäessä vähän kauempana kotoa ja koirat olivat mukana. Kameraa ei hoksattu ottaa mukaan, mutta tässä nyt pari kännykällä otettua kuvaa. Sen verran eläväisiä nämä elukat, että ei ne kauaa poseeranneet yhdessä paikkaa, tai ainakin toinen jo oli ties missä, kun kuva näpsäistiin. Yllä olevassa kuvassa Vinka oli hetken tuossa Neron vieressä ja Nerokin oli suht hyvin, mutta se oli sen sekunnin murto-osan se hetki ;)

 

259267.jpg

Ei saatu hyvää kuvaa Vinka uusimmasta "harrastuksesta" eli syvän lumen sukelluksesta. Neiti tapaa sukeltaa lumeen niin, että häntä ja takajalat vain näkyy, muu osa koiraa on lumen alla. Tässä Vinka vasta miettii, mihin sitä seuraavaksi sukeltaisi.

Koirille kiva reissu, juoksivat mäkeä ylös ja alas. Ja varsinkin Vinka, pieni kun vielä on, oli ihan väsynyt tuon reissun jälkeen. Jo autossa kotimatkalla nukahti ja unta jatkui kotonakin vielä useamman tunnin. En herättänyt edes syömään, sen verran sikeää unta oli. Niinpä neiti söikin eilen vain 3 kertaa, vaikka eipä se näyttänyt haittaavan.