226104.jpg

Vinka ihmettelee uutta porttia. Se uusi portti on tuo valkoinen (jos kuvasta nyt jotenkin sen näkee kun se on auki) ja vanha "portti" on tuo vihreä, eli se on sen lehtikompostorin yksi sivupala. Tuonne portin taakse Vinka parka joskus joutuu, lähinnä siellä tällä hetkellä hoituu ruokailut ja puruluun syömiset.

Näiden syömisten kanssa meillä pitää olla tarkkana, koska Nero on niin allerginen teolliselle koiranmuonalle, että pitää aina katsoa, ettei se saa suuhunsa Vinkan ruokaa tai Vinkan pikku puruluita. Siksipä portti on kätevä, saa kummatkin rauhassa mussuttaa omat sapuskansa. Pikkuhiljaa Vinkakin siirtyy syömään samaa kotiruokaa Neron kanssa, mutta koska ostin sitä penturuokaa Vinkalle 7 kilon säkin, niin syötetään se nyt ainakin ensin.

 

226103.jpg

Tässä Nero vahtaa, kun Vinka vieressä kokeilee porttia, hampailla tietenkin. Nerolla on hauska tapa komentaa Vinkaa, kun Vinka esim. jyrsii mattoa tai tekee jotain Neron mielestä kiellettyä. Nero aina hädissään häslää siinä Vinkan ympärillä ja käy välillä minua katsomassa hätäinen ilme naamallaan, että "Huomaatko mitä tuo kakara nyt tekee!?" Ihan selvästi Nero tietää, kun toinen on pahanteossa. Nerosta on kovasti apua :)

 

226105.jpg

Vinkasta uninen kuva.