Soittelin tuossa eläinlääkärille. Tehdään nyt niin, että Neron kanssa otetaan sellainen 3-4 viikon "kuuri" eli oikein tarkkana tuon ruokavalion kanssa. Lisäksi superkuurina öljyjä ruokaan, joka päiväistä harjausta ja pesua silloin tällöin, että saadaan ihossa veri kiertämään ja hilseet pois. Ei Neroa ihan niin kamalasti kutita, kuin viime vuonna, se olikin silloin ihan jatkuvaa "raaps raaps". Nyt vain tuo karva on TODELLA kuivaa ja huonolaatuista, iho hilseilee ja karvat tippuu, jalat nyt melkein karvattomat ja kyljet ja kaulus. Tosi surkean näköinen otus :( sillä karvaa tippuu järkyttäviä tuppoja koko ajan!

Mutta katsellaan, antaako tämä kuuri mitään muutosta parempaan. Sitten lääkärille ja tiedetään enemmän, mihin suuntaan seuraavaksi mennään, onko ruokavalio se oikea apu vai lääkityksen muuttaminen jne. Tää on niin tätä, jatkuvaa huolta ja murhetta, ei tahdo mikään oikein auttaa pitkää aikaa, aina tulee takapakkia, vaikkei olla kunnolla edes eteenpäinkään vielä päästy :( Säälittääkin, kun toinen on niin surkean näköinen ja oloinen, eihän se koiraparka ymmärrä, miksi kutittaa tai on niin surkea olo. Mutta allergiat on vaikeita, niihin ei ole parannusta, niiden kanssa vain hyvällä tuurilla pystyy elämään, huonolla tuurilla elämä on yhtä kärsimystä. Mutta toivotaan, ettei Neron elämä ihan pelkäksi kärsimykseksi mene! Tämä vain taas näyttää ja tuntuu niin kauheelta, kun jonkin aikaa tuossa kuitenkin oli parempiakin päiviä.

Ja niinkuin Mirja tuossa kommentissa sanoitkin, niin lääkärikin sanoi, että joskus kastraation tai strerilisaation jälkeen karva voi joko alkaa kasvamaan ihan mahdottomasti tai tippua sitten loputkin pois. Että tämä voi olla monen asian summa. Mutta kastraatio oli kyllä paras ratkaisu, Nero on nykyisin paljon tasaisempi, ei enää niin stressaa ja se on aina hyvä, sillä stressikin pahentaa näitä oireita.