Pääsiäisreissu takana. Hyvin sujui reissu, vaikka taas oli pitkä matka kyseessä. Koirat olivat autossa oikein hienosti, Neroakaan ei jännittänyt nyt pahemmin (usein läähättää autossa). Perillä oli monenlaista ihmetystä, mm. lampaita! Nero haukkui ja komensi lampaita, Vinka ei juuri noteerannut mokomia. Vilkaisu riitti ja siitä lähtien saivat lampaat määkiä ihan rauhassa, Vinka tyttösellä oli muutakin mielenkiintoista tutkittavaa.

Joka päivä teimme retken metsään, ihaniin lumisiin maisemiin. Ihan toista kuin täällä tasamaalla. Siellä oli mukavia polkuja pitkin poikin metsää, moottorikelkan jälkiä oli helppo kulkea ja hankikin kannatteli, ainakin koiria, joten metsässä samoilu onnistui oikein leppoisasti ilman kummempia rämpimisiä. Hiljaista ja rauhallista, ei kuulunut auton ääniä, vain lintu silloin tällöin äänteli tai tuuli vähän vienosti suhisi jossain honkien latvoissa.

Tässä muutama räpsy lumisista maisemista:

507300.jpg

Vinka löysi jotain mielenkiintoista...pitihän sitä maistaa...hevonp*skaa!

 

507304.jpg

Laitettiin nuotiokin pystyyn yhdellä reissulla ja paistettin makkarat. Koirat kyllä kovasti tamppasivat lähettyvillä (makkaran sulotuoksu), mutta nuotio sen verran savutti, etteivät uskaltaneet oikein liki tulla. Tässä Vinka kaartelee nuotion ympärillä ja kuten kuvasta näkyy, siinä on muutama tassun jälki jo tamppauksen seurauksena.

 

507306.jpg

Samaan suuntaan me katsotaan :)

 

507307.jpg

Vinka siinä ihan itte.